Vill tillbaka...

Inatt hade jag en helt underbar dröm. Jag drömde om den mysige mannen och att vi träffades och pratade. Han var precis så underbar som jag trott. Jag vaknade av olika anledningr några ggr inatt. Men när jag la mig och somna om så drömde jag om samma person igen. Fick känna hans närhet och höra hans skratt. I morse när det var dags att kliva upp så ville jag bara lägga mer ner och drömma vidare. Jag funderar och funderar ... ska jag våga ta kontakt med honom? Jag kan ju inte få annatän ett ja eller nej. Men fan, det blir ju himla jobbigt om han säger nej till en fika och så måste jag möta honom på golfen till våren igen. *Suck* jag vet verkligen inte. Och jag känner en viss oro att svaret troligtvis är ett nej iom att jag har "många" barn. Fan! Men det skulle ändå va skönt att veta. Även om det inte fikat leder till något så skulle det kännas lättare att bli avvisad pga mig och inte pga min sittuation. Ja få se hur jag gör. 

Sen uppvaknandet jag fick i morse var mindre roligt. Lilltösen lyfte jag till min säng och tänkte hon kunde få krypa runt lite till jag orka kliva upp. Klockan var bara sju. Men så pang så ramla hon ur sängen och bet sig i läppen. Ser mer ut som skavmärke. Så få se vad det blir med det. Vi ska iaf in till HC i morgon för sprut-tagning. Så då får sköterskan kolla då. Detta är andra gången denna vecka hon får en skråma. Bara början antar jag. Hon är ju som en liten apa. 

Jag och dotra åkte iväg till en hästbutik och köpte ridbyxor, ridvantar och ridstövlar. Hon ska få börja rida privat på en häst. Hon har ridit förut på denna häst. Och nu behövde dom en lätt tjej som kunde rida, då hästen håller på friskna till från nå problem med hovarna. Och flickan som äger hästen är lite för tung. Så jag ska ringa dem och boka in någon dag. Så jag hoppas att det kommer att bli bra. Så skönt att kunna rida i byn och slippa åka fler mil för en timmes ridning.

Dags att tänka på mat igen. Fy vad jag avskyr det. Fick även höra av min pappa idag att jag inte hade hört fel om jobberbjudandet på pizzerian. ´Pizzagubben hade sagt till min pappa igår att han erbjudit mig jobba. Ha ha ha ja vad ska man säga. Det skulle vara en nödlösning för en inkomst att jobba där. Fy då att . Men som sagt skulle det krisa riktigt rejält så kanske. Men nä nej tack.  

Det var inte igår.

Livet rullar på. Barnen har ÄNTLIGEN börjat i skolan. Jag börjar på torsdag nästa vecka med kursintroduktion på mina två ämnen. Men jag är skriven från den 5:e då lektionerna inte börjar fören den veckan och jag annars inte skulle få fullt studiemedel. Ska bli så skönt att få börja skolan igen. Och jag längtar efter praktiken (bara jag får ett bra ställe). Jag vill vara inom landstinget på BB, förlossningen eller barnkliniken gärna neonatalen isf. Så jag ska sträva efter det. Annars kanske jag avslutar det hela och blir arbetslös och söker mig praktik genom AMS istället. Men jag vill verkligen inte gå på a-kassa. Men som sagt jag väntar och ser hur det hela artar sig.

Lilltösen har testat sig för mjölkallergi, celiaki(gluten) och några andra olika födoämnen. Så få se vad det visar. Jag kör till största delen mjölkfritt nu. Hon har ju haft kolik, kräkts, astma, magen spökar, utslag på kroppen. Och allt detta har typ ingnorerats från bvc och barnkliniken innan. Jag har ju varit iväg och testat djur och mögel allergi tidigare. Men inte så att dom slog ihop alla symtom och fatta att det kunde va mjölk. Då läkaren sa det så gick det upp ett ljus för mig. Jag har läst för längesen att bla astma och utslag och kräkningar kunde va mjölkallergi. Så himla konstigt att ingen annan kunnig reagerat. Hon har ju varit så här sen hon va iaf 1-2 månader. Men nästa vecka får jag svar.

Va och beställde pizza idag. När jag hämtar pizzan så följer alla mina barn in utam lilltösen. Och ögonen blir stora på pizzagubben. Han börjar babbla om vad jag jobbar med. Och vad jag ska göra. Sen fick jag en antydan om att han tyckte jag skulle komma och servera i restaurangen. Men han pratar ju så dålig svenska så jag fatta inte riktigt. Jag sa iaf att jag inte vill jobba bland massa fylltrattar och att jag ju faktiskt ska jobba med något som motverkar massa supande. Då börja han prata om varför dagens kvinnor har blivit som männen och måste jobba. Och att kvinnor ska vara hemma och föda och fostra barn och ta hant om hemmet. Jag bara fnyste och tala om att jag minsan inte är en kvinna som vill gå hemma och laga mat, städa och bara fostra barn. Jag fick tyst på honom iaf =) Han har säkert trott att jag är en hemma-mamma eftersom jag har "många" barn. Men där hade han fel. Kändes skönt att ge honom en näsbränna. Och jobba där det skulle jag nog inte klara. En massa karlar som ska sitta och betrakta minsta lilla man gör. ALDRIG I LIVET!!!

Nä nu blir det lite tv och godis. Snart är det äntligen sov dags :)

Äntligen slut

Klockan är tjugo i nio. Hade jag vetat typ igår att det var fest idag, så hade jag inte suttit ensam hemma i soffan och dessutom barnvakt. Hur dum får man bli egentligen...Jag får väl se det så, att jag slipper ju vakna upp med huvudvärk och föstöra en hel dag med att vara trött. Men lite trevligt hade det ju varit. Men som sagt, är ju barnvakt åt grannens jänta och jag sa redan i onsdags att jag INTE tänkte va barnvakt om han ska ut och festa. Är jag dum då kanske? Men jag tycker inte det är mitt ansvar att se till att han ska kunna ut och roa sig. Men skit samma nu blev det så iaf. Jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag sa åt honom att han får kolla och eventuellt laga min bil som tack. Han sa lite ironoskt om han såg ut som en bilmekaniker (typ det som han är utbildad till) Då kontra jag med om han tyckte jag såg ut som en barnvakt. Då hade han inge bra svar.

Fick ett samtal från en bekant som hade en bror (som jag träffat några gånger) han tyckte jag såg bra ut och hade väl varit smått intresserad av mig. MEN han fråga i bakrunden varför jag har fyra barn. Ja du vad ska man svara på den? Eller jag ska inte ens behöva svara på den. Men då man är i ett förhållande, oavsett om det är toppen eller halvdant så tror man ändå att: "Med denna person ska jag leva med hela livet". Och så planerar man barn och det föds sedan barn. Ska man tveka med att skaffa barn ifall att man inte kommer att leva hela livet tillsammans? I mitt hjärta va nog lilltösen så efterlängtad. Fast jag inte viste. När jag ser på henne så ångrar jag inte henne för en milisekund. Hur skulle jag ens kunna? Oavsett hur många barn man har så är det ju MIG som person som ska leva med. Även om barnen absolut är en väldigt stor del i mitt liv eller den största. Och jag kommer aldrig att sätta dom åt sidan pga en kille. Utan den som träffar mig får hela kittet med barn å allt. 

Självklart kan jag förstå att det skrämmer killar att jag har fyra barn. Men jag tänker inte på det själv, inte på det viset. Och om situassionen hade varit sådan att jag hade haft flera pappor till barnen så kan jag förstå att det verkar konstigt. Men nu är det samma pappa. Inte den smartaste pappan. Men som sagt det är ju MIG som killen ska leva med och med barnen. Nu är iof killen i fråga "bara" 27 tror jag. Inga barn, fem syskon med fyra olika mammor, en syster har fem barn, en har inte kunnat fått barn och knappt en andra heller, sen en liten sladdis bror. Så om HAN ska dömma mig att jag har fyra barn med samma pappa, det förstår jag inte.

Om jag ändå bara hade två barn, sa han i bakgrunden. En fika kunde vi ta tyckte han. Jag borde rakt av säga nej. Men vem är jag att dömma ut honom pga hans åsikt som han egentligen inte har en aning om? Äh, få se om det blir nå fika. Mina fyra barn är ju som två tycker jag. Men det är väl för att jag oftast hör de två mellersta bråka. 

Dagen är nu äntligen slut. Ska läsa lite bok och kanske kolla en film. Sen vakna upp till en dag på banan. Jag gör det för lillemans skull. Trevligt att se lite folk iaf.

 


Söndag idag

Hade någon som ville kramas inatt men det blev inge av med det :P Så svårt eller egentligen inte, men ändå svårt när jag behöver närhet, tänker på någon annan (som känns väldigt långt bort att jag kommer "få") och får något som jag helst inte vill ha. Nu har människa börjat med snacket om att vilja kramas också. Tänk vad skönt det skulle vara om jag började dejta någon. (Som helst va den mystiske mannen). Då fick han sig en näsbränna (ännu en gång).

Ett liv, en längtan, hur länge ska jag vänta på att träffa den rätte? Jag känner mig verkligen redo att möta verkligheten med man, barn, bonusbarn (om sådana finns) Börja ett liv att dela med någon. Vara så där upp över öronen kär. Åka på resor tillsammans, träna tillsammans.

Ibland känns det så overkligt att jag ens någonsin kommer att träffa någon. Jag vill inte bli någon gammal nucka som måste söka närhet på fel sätt. Jag vill leva ett långt och lyckligt liv med en man och få älska och känna mig älskad. Tänk om jag kunde få veta när det sker. Vill inte vänta längre. Men jag hoppas verkligen han är värd att vänta på.


Lördag

Ligger i soffan och slappar. Barnen är ute och leker men kommer in strax. Blir sista dagen dom kan leka länge innan det blir dags att vända på dygnet. Lilltösen sover, jag hoppas att hon sover hela natten i natt. Det har varit lite välling-stopp lite nu och då. Inte för att det stör min sömn. Men skulle va skönt att slippa springa ner och göra välling. Så ikväll blev det kvällsbad, välling och sist puff med ventolinen.

Idag har annars inte hänt så mycket. Varit till min pappa och fixat fakturor. Plockat ur bilen och lagat mat. Är väl vad min lördag har bjudit på. Igår hade jag middagsgäster om man kan kalla det middag när man äter mat halv nio. Men hemlagad potatisgratäng och fläskfilé bjöd jag på.

I morgon är det golf igen. Jag hoppas iaf att få se skönheten. Och jag hoppas på sol också. Så trist att behöva sitta inne och uggla en timme. Så inte har jag nå mer planer för morgondagen. Eventuellt åka till stan och sälja lite guld. Har några trasiga smycken som jag inte behöver. Sist jag värderade det så fick jag ett pris på 1300kr men det tycker jag va för lite. Det är värt 2800-3000 kr så jag tänker inte skänka bort det. Frågan är om jag ska smälta ner min förlovningsring eller om lilltösen ska få den sen... Är ju ändå hennes födelsedatum ingraverat i det, dock några årtal för tidigt, 1998. Men ändå lite ödets ironi att hon föddes på den dag som skulle vara våran 13:e. För dotra ska få mitt halsband som jag har nu, ett hjärta med en röd sten i och nån ranka på. Jag har nog burit det sen jag va 15 år med några uppehåll. men inte är det många. Det halsbandet är jag. Så då vill jag att lilltösen ska få något som en gång i tiden betytt något för mig. Jag kan ju annars göra ett valfritt smycke av den till henne och använda den vita sten som sitter i en gammal klackring efter hennes pappa. Men får se hur det blir. Har ju några år kvar att bestämma mig.

Nä nu blir det att ropa in barnen sen varva ner dem som brukar ta 1-2 timmar. Ska försöka läsa lite bok också. har börjat på två "Blondie" och "Men vi knullar ju ändå inte" Så få se vilken det blir av dem.

Fredag igen

Veckorna går fort nu. Tyckte det nyss va lördag. Men det är skönt tycker jag. Har inte gjort så himla mycket förutom en Stockholms tripp i onsdags. Blev inge storshopping. Tre klädesplagg för 150 kr på H&M och ett par solglasögon från Guldfynd. Morgonfika solen på Whayns coffé. Vid tolv tiden så vräkte regnet ner. Men vi va innomhus så det gjorde inget. Sen lunch intogs på en liten restaurang som hette London. Bra pris och maten smakade bra. Men det var riktigt skönt att vara borta en hel dag hemifrån. Kom hem strax efter åtta. Alla barnen va hos mormor och morfar. Det hör inte till vanligheten. Det brukar vara ett riktigt gnäll, speciellt på stora grabben. Men han sa inte ett ord om att behöva vara där. Han hade även varit ute och hjälpt morfar. 

Jag försöker hitta energin och inspirationen till att städa upp odentligt i alla skrymslen. Inte bara det vanliga plockande. Har iaf städat köket idag. Men dom kommer och ska mäta och byta rör i hela huste om två veckor. Så då måste allt som står efter väggarna flyttas. I tv-rummet så står det massa lådor med barnkläder. Källaren ska det också bytas rör i. Så jag måste ta tag i detta snart. Lilltösens rum vill jag få klart till hösten med. Men jag får väl ta tag i det när hon börjar dagis och jag har lite självstudier på dagarna. Kommer att läsa vård och omsorgsarbete och Människan socialt och kulturellt. Efter det så får jag kalla mig färdig undersköterska. Kommer inte få så jätte mycket pengar i höst heller då man tydligen inte får gå på a-kassa viss del om man har CSN för resten. Men det går nog ändå. Jag kommer även skicka in min andra ansökan till PHS. Så sätta igång med träningen måste jag också göra. 

"Mannen" hör av sig ofta och är ihärdig. Jag orkar inte, men trevligt med sällskap oavsett om det bara gäller en rök. Men jag ska ju sluta röka igen. Så jag vet inte vad han ska komma med då när han vill träffa mig. Det är ju väldigt enkelt att fråga någon om en cigg. Men för mig gör det det samma. Jag har nog blivit alldeles för låst i de känslor jag hade förut till honom. De finns liksom inte mer. Och jag känner mig tillfreds med det. Jag är nog lite rädd att det ska blossa upp massa känslor igen. Men än så länge så känns ingenting. Jag har ju mitt lilla charmtroll att titta på när jag är på golfen. Det räcker med att heja och se honom så är jag nöjd. Det är ju söndag snart igen. Inte alla som längtar till söndagar. Men det gör jag.

Jag vet inte hur jag ska göra när golfen är slut... Fyra gånger kvar nu, sen får jag inte se honom fören till våren igen ... Ska jag våga skicka ett sms? Skriva något om han vill ta en fika och att jag tycker han är charmig eller nå i den stilen. Gud så svårt. Jag har ju gjort så två ggr, alltså stött på killar på det viset. Till en början har det ju gått jättebra. Men sen har jag stått där ensam igen. Kan ju vara så att killar tycker det är coolt att en tjej uppvaktar dem och då blir de "kära" men sen inser att det bara va själva grejen att tjejen tog första steget som dom belev "kär" i. Kan vara så. Så jag inväntar nog få se om han är intresserad och hör av sig. Jag önskar varje dag. Tiden får utvisa. Det jag kom på är att han egentligen inte står som tränare. Men va inte med i början heller. Utan det var efter den där bakfylledagen, då både jag och han kom sent med barnen, som han har börjat vara tränare. Äh jag ska inte tänka på det. Men bra go verkar han vara. En sån kille som skulle passa mig. Han jobbar på kontor, tränar väl si så där ganska regelbundet men mest på kul och för att hålla sig i form. Han har en vardaglig klädstil, två döttrar och en katt. Mer än så vet jag inte. Men det räcker för mig.

Nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen. Men det blir en hemma dag utan stress och en massa måsten om jag inte känner för det. Kanske blir en pocket i soffan.

Helgen och kalas

I lördags eftermiddag så satt jag hemma, hade köpt mig en bok då jag va och handla presenter till Lilleman. Så efter alla måsten så tänkte jag ta det lugnt och slå mig ner i soffan. Var ju en aningen trött efter en jättelyckad dag på sommarland. Verkligen en årlig resa dit hoppas jag att det blir. Och pappa är så snäll, han betalade in alla oss och bjöd på mat på hemfärden, hade även betalat fikat och lånat mig 200kr dagen innan. Men på lördagen så skulle jag ta det lugnt. Men när jag skulle ropa in barnen så ville dotra sova med sin kompis hos sin mormor. Sen hade jag fått ett sms om trubbadur. Så då klicka det till i mig och jag tänkte att va fan jag hänger på. Hade inte haft en tanke på det. Men riktigt kul va det. Med efterfest till klockan tre med fyra personer. De två jag åkte ner med åkte hem tolv. Dom hade ju ansvar. Det var längesen jag skrattade så mycket. Och hur stor är risken att man hamnar vid samma bord som tre av de fem man legat med. Gud så pinsamt ha ha ha. Men det var nog bara jag som tänkte på det.

Blev golf igår med Lilleman. Och herre gud vilket leende han har. Jag smälter! Han gick förbi mig och sen vände han sig om och sa hej och log med hela ansiktet. Mmm =) Men tänk om jag viste om det bara va en trevlig gest eller om han flirtar lite. Ja det kanske visar sig till slut.

I går var jag även terrad av en massa sms. Lika så som fler andra dagar. Men det blev en rök sen kollade vi Rocky V och låg sked i soffan. Riktigt mysigt att ha en "man" bredvid sig. Men jag kan inte säga att jag kände mig kåt, kär what ever för det kändes inget sånt. Jag önskade så klart att det var någon annan som låg där bakom. Jag "räv sov" till och med bara för att slippa ta ställning till att säga nej till sex eller inte. Men det fungerade. jag hoppades även på att lilltösen skulle vakan bara för att jag inte ville, kunde iof inte heller. Men viljan att inte vilja va större. Jag behöver bara närhet och beröring. Hans hjärta slog så hårt att jag trodde det skulle komma ut genom kroppen. Det slog mot min rygg, jag kände varje slag så tydligt. Jag fattar inte, talar han och hans hjärta olika språk? är han egentligen kär i mig men att han inte kan/vill pga folket? Vad fan är det med människan? Men det känns skönt att jag har bollen nu. Känner att jag styr och att det är jag som utnyttjar. He he he är inte det elakt att mysa med någon men drömma om en annan. Men iaf så slutade kvällen med en rök på min bro och vi kystes. Han pussade till och med min kund och krama mig hårt. Jag fattar ingenting? Men skit samma lite mysigt har man väl rätta att njuta av. Känner att jag njuter mer av det än att ligga i två minuter utan förspel eller efter-mys. Ha ha jag är en idiot men va fan jag får njuta av närhet. Men jag kanske skrämde iväg honom ;) Men jag måste ju vara otroligt speciell eftersom han återkommer till mig heeela tiden ;) Min bror sa nå roligt idag "Han hade man ju bara som reservkompis när man va liten" Jag kan inte låta bli att tycka synd honom lite grann. För jag har ju känt mig lite som en reserv jag med. Är det det som fört oss samman och även gjort att vi stundvis avskyr varann?

I dag så va det Lillemans dag. Och han är nöjd över presenterna. Han är ju för go. Men tyvärr så va mitt morgon humör inte lika glatt som det brukar. Men att höra tandagnisel direkt på morron det är det värsta jag vet. Men efter att barnens pappa och farmor äntligen dök upp så var han lugn. Han var nog lite orolig över om pappan skulle komma eller inte. Och det va jag med. Kanske därför jag inte kände mig superglad i morse.

Men efter massa paket och besök så känns dagen jättebra. Och han är nöjd med presenterna. En BMX, golfbag, lego, radiostyrdbil, police/agent låda, rallybil, arbetsbyxor, skotare, grävmaskin, film med stora maskiner. Så kan han ens låra bli att vara glad =) Känns riktigt skönt. Han har fått varit ut och cyklat idag och lekt med kompisar. Skönt att ha det fritt och att alla kom olika tider.

På onsdag så är det äntligen dags för en tur till Stockholm för lite strosa på stan och shopping. UTAN BARN!!! Helt otroligt va. Men det ska bli härligt. Pappa ställer upp så otroligt mycket. Jag märkte idag att min bror kändes lite avis på att mina barn sover mycket där. Men jag orkar inte bry mig. Sen tyckte han det var onödigt att sälja att ärvda gamla mynt då HAN inte behövde pengar. Nä hä men JAG då??? Krångligt att dela på mynt då alla har olika värde. Antingen allt eller inget. Få se hur det blir. Han fixa min tv antenn iaf =) Så nu slipper vi "Vi hade iaf tur med vädret" syndromet varenda eviga kväll när man ska lägga sig och vinkkla på den där j*vla antennen. Så ikväll ska jag njuta och bara lägga mig ner och sätta på tv:n

Ett dopp i badkaret nu sen boken och sova.

Bättre än förväntat

Det känns bättre nu iaf. Men vet fortfarande inte varför allt kändes så hemskt. Men hur kul är det på en skala att känna sig i vägen jämt? Jag avskyr verkligen det. Efter mitt senaste inlägg så fick jag ett oväntat samtal. Kändes jätteskönt att prata. Men jag är ju inte en upp och ner människa egentligen. Så därför känns det så jobbigt att bli helt upp å ner. Jag började iaf stortjuta och det hör ju inte till vanligheten.

Jag har verkligen bestämt mig att skita i vad andra tycker och tänker. Fortsätta vara mitt ärliga jag och även försöka säga rakt ut till människor vad jag tycker, känner och tänker istället för att "fundera" med andra först. För det blir ju oftast så att jag tänker så mycket på vad som sagts i tidigare samtal så mina tankar fortsätter när jag träffar nästa vän och då frågar jag ofta vad de tycker om det hela.

Senaste samtalet handlade om nå så intressant som FÄRG. Val av färg till olika material bla. Och jag har ju målat lite och har fått hjälp med val av färg av en riktig färghandel. Så nu för tiden så skulle inte jag handla RUSTA färg till något som jag inte VILL måla om efter ett par år- Tex ett tak eller träpanel. Men till en vägg eller mina gamla utemöbler så köper jag RUSTA färg för det är saker jag ändå inte är rädd om eller inte gör så mycket om det behöver göras om. Så jag har inget emot de färgerna. Men som sagt det jag har lärt mig om målning och tapetserng har jag frågat mig till. Jag är absolut ingen expert och vill absolut INTE låta som nån bessevisser när någon frågar och jag talar om hur JAG skulle ha gjort och hur jag gjort och varför. Så i denna fråga har jag iaf frågat andra hur de valt och att jag faktiskt är lite trött på att förklara sjuttioelva gånger och det ändå inte går in vad jag säger eller att de samtycker och gör tvät om. Så nu orkar jag inte säga nå mer. Där av mitt babblande om det. Jag vill ju inte missuppfattas och absolut inte snacka skit.

En sak som jag alltid har gjort det är att ALDRIG vara sur mot min omgivning även om världen rast typ. Jag har ju några stycken som även snäser av mig när det i självaverket inte ens är jag som gjort nå. Så det tröttnar jag lite smått på. Kan man inte bara va tyst och trevlig eller bara säga vad det är och ursäkta sig? Ja, ja jag får väl leva med det och ta bort det negativa som det ger mig. Jag är ju tyvärr den som snäser av mina barn istället. Det är väl den största förändringen som jag ska försöka mig på. Att INTE låta barnen ta så mycket negativ energi från mig så att jag orkar med att dom småtjafsar med varann eller när de trottsar mot mig. Räkna till tio, sägs ju vara bra.

Men som sagt jag ska verkligen, VERKLIGEN försöka mig på detta från och med nu. Blir massa räkna tio, första tiden. Men som sagt inget ont som har nå gott med sig. Och även tänka massa goda tankar och lägga ALL skit bakom mig och vara förlåtande. Jag är ju rätt så förlåtande nu med. Men mycket kan bli mer.

I morgon så blir det en tur till vattenland med barnen stora grabbens kompis och mina föräldrar. Snällt av pappa att följa med då jag verkligen INTE vill åka på en sån tripp ensam med barnen. Vill gärna kunna ha någon emr vuxen med ifall att det händer nå. Har försökt med en nära bekant att följa med. Men kändes som att dom inte ville åka med mig. Sen en hade inte barnet hemma just nu, min bror med familj ville inte heller. Så då återstod bara mina föräldrar. Visst har ju barnens pappa kunnat åka med. Men senaste två dagarna har han låtit lite konstig igen och sen finns ingen plats i bilen. Nu har vi två bilar. Men kom på att pappa ser så dåligt men en sån sak måste han ju ta ansvar för själv och söga nej till. Han tveka inte ens när jag fråga. Han är den enda som tycker synd om mig och barnen när det gäller sommar och semester. Snäll pappa har jag iaf. Inte för att jag vill att någon ska tycka synd om mig. Men alla andra kan åka med andra vänner/bekanta/grannar mm men det händer inte ofta att jag blir tillfrågad. Och ger jag ett förslag så passar det aldrig. Men jag får helt enkelt acceptera det och gå vidare och vända allt detta till nå positivt.

Har även fått reda på vad mitt ex tjejs ex har gjort för skumt. Tycker nu lite synd om henne och barnen. Men kan ändå inte sluta förundras hur man kan missa en sån grej under så lång tid?!? Ja sak samma. Jag tänker inte lägga någon energi där inte. Och hade hon varit normaltfuntad så hade hon gjort helt annorlunda vad gäller både mitt ex och våra barn.

Grannen håller även på. Vet inte vad han vill. Men inte släpper jag till heller. Men har fått kommentar från en bekanta att släppa till så att jag blir människa igen. Vet inte hur jag ska tolka det ;) Ha ha ha, jag kan bara skratta åt det. Att ha den relation vi har nu där vi kan ta en rök mitt i natten eller låna grejer av varann på dagtid det känns som det är helt okej för mig. Och jag håller mig där. En kram kan han ju få, men som sagt det har inte funnits någon sån attraktion för mig nu inte. Jag har ju även sett andra nu eller en annan heter det. Så jag kör med tankeöverföring för fulla muggar så fort jag kommer ihåg det :)

Nä klockan är över tolv och jag måste sova för att orka köra i morgon. Blir nog ingen nattrök idag fast det är någon som vill ha ha.


RSS 2.0