Längtan

En längtan bor i mig. Både en längtan bort och en längtan till trygghet, värme och kärlek. Ibland funderar jag hur det skulle vara OM jag inte hade barnen. Vad skulle jag göra då? Vem skulle jag vara? Jag tror att jag skulle varit ingenting faktiskt. Jag vet inte vem jag är utan barnen. Men ibland skulle det få vara skönt att få längta och sakna. Visst det är jätte tomt när jag är ensam hemma på dagarna. Men att få vara ensam en längre tid. Först skulle jag nog bli apatisk och bara sitta och inte göra så mycket. Sen skulle jag nog städa upp överallt tills det blev kväll. Sova en hel natt i sträck skulle jag nog inte göra första nätterna. För att vakna någon gång mellan tre å fem det gör jag nog. Men vad skulle jag göra den nya dagen??? Inte köra till skola/dagis! Ingen städning! Inte en massa tvätt! Bara få tänka på mig själv. Göra det som faller mig in. Men vad är det? Våldgästa mina vänner. Gå hem till det tysta, ta nå att äta, mata katterna, sitta vid datorn, sen sova. Men nästa dag då? Jag har ju gjort allt redan...Mata mig själv och katterna, slänga i en tvätt, plocka ur disken. Vad skulle jag göra på helgerna då? Sova till tre, ut på krogen följa med nå halvtaskigt ligg hem. Ja, jag vet inte hur mitt liv skulle se ut faktiskt. En helg då å då skulle inte skada. Men annars är jag rätt nöjd med min tillvaro.

Längtar ju efter kärlek då förstås:( Vill ju ha någon att mysa med på kvällarna, mornarna, helgerna, vardagarna, innan jobbet, efter jobbet. Äta god mat med, äta vardagsmat med, frukost i soffan, frukost på alltan eller varför inte vid köksbordet. Någon som älskar mig och vill och vågar ta hant om barnen och vara en hel familj med oss.

Längtan, saknad, kärlek, värme, trygghet

Även om jag längtar efter ensamhet just nu så är mina barn det mest fantastiska som finns. Men bara liiite egen-egentid skulle inte sitta fel. Att sitta och vänta på att hämta barnen klockan ett det är inte egen-egentid. Och inte att lämna Lilltösen med sin pappa hos farmor för att gå till skolan två timmar heller. 

Det löser sig nog   

Länge sen

Var ett bra tag sen som jag uppdaterade här känns det som. Men kände att det var dax igen. Jag har haft mycket mer energi än förut. Jag tror det beror på mitt vitaminintag. Förut så ville jag bara hinna klart för att få sätta mig vid datorn igen. Nu sitter jag och funderar vad nästa sak jag ska göra. Visst slappar jag till nu med. Men inte alls lika seg och trött känner jag mig.

Huvudet sprudlar av ideér men jag vet inte vart jag ska börja. En sprudlande nygammalbekantskap vill hjälpa till och måla. Eventuellt så ska vi även måla lite gamla möbler. Mycket roligare att göra saker tillsammans ju. Men vi får se hur det blir.

Gud så skönt att bara få vara. Ha lite kaffe främmande från olika håll och även åka iväg på en snabb kopp. Jag känner inte alls samma "behov" att sitta hos någon en hel dag för att slippa vara hemma. För nu känns det faktiskt skönare att få komma hem. Börjar känna en ro i kroppen. Känns lite som puzzelbitarna börjar hitta sin plats även om de inte är ihopsatta och heller inte komplett. Men det hinns nog med. Skynda långsamt heter det ju.

Idag så har det varit öppnaförskolan det var riktigt trevligt. Inte så många där men lagomt skönt. Och inte en massa "tävling" om ditten och datten. Några veckor så har ljudnivån legat ganska hög. Inte i osämja men mer att vem som ska synas mest. Och då blir jag mer tyst. Kärringar i ett nötskal. =)

När jag hämta Lilleman idag så gick vi till rinken så han fick åka, dotra och en vän med dotter var med också. Sen blev det kaffe. Lilleman följde sedan med dem hem och var även med och åkte skidor med dom. Så jag antar att han kommer vilja åka varje vecka nu. Tisdag tävling torsdag träning. Kanske morfar kan ställa upp och åka med honom...I morgon ska dom iaf åka när jag är på BVC och på besök och dricker kaffe och snackar skit=) Ska även handla lite. Kanske gör det innan besöket tror jag.

Har även fyllt i min ansökan till PHS men inte skickat in då den ska kompliteras med simintyget som måste göras nästa vecka och personligabrevet. Senast 14 mars måste det göras. Det ska sen kompliteras med slutbetyg, högskoleprovets resultat som jag för den delen ska sitta och kämpa mig igenom den 2 april en hel lördag. Vet inte om jag ska träna inför det eller bara gå dit och göra mitt bästa såklart.

Nu blir det att bege sig till sängen. Stora grabben är borta hela helgen så bara jag och småttingarna hemma. Vi ska åka iväg på fika och lek i morgon efter skolan också. Så fika x 2 i morgon. Och eventuellt en tredje gång med.

Känns som det bara är kärleken som saknas nu

Våga för att vinna...

Ja ha, en förkyling har intagit min näsa. Och jag verkligen avskyr det! Känns som det bara blir värre:P

Söndagen bestod av köra barn. Gårdagen så var jag ut på promenad och gick till en bekant på kaffe. Eftermiddagen bestod av möte ggr 2. Sen blev det kväller. Så två dagar har nästan gått förlorad bara för en massa måsten med möten och köra barn. Idag så blev det öppnaförskolan fram till kvart i elva sen skolan kl elva till tolv. Lilltösen var hos farmor med sin pappa. Typiskt så hade han precis klivit ur bilen när jag kom. Så jag lära ju se kossan. En sak glädjer mig: Jag ser tusen ggr bättre ut än henne =). Nu lät det säkert som om jag är svartsjuk, men det är jag inte ett dugg. Det bara är avsky för att HON är så blåst så att hon inte fattar vad fan det är som skett. Ja skit samma. Jag bryr mig inte nämnvärt mer. Men det som står fast är att barnen aldrig kommer att ha nå hos henne och pappan å göra.

Efterskolan så åkte jag och hämta Lilltösen. pappan börjar prata om sin duktiga hund som går in på toa och kissar om ingen klivit upp på morgonen och gått ut med henne. Stackars hund, som dessutom borde vara rumsren redan. Han tyckte det var jätte duktigt och smart. Medan jag sa vad jag ansåg om det hela. Jag sa sen: "Vi kommer att skaffa en hund sen när Lilltösen är större och när jag träffat en karl och han vill ha hund" Som svar på det så vände pappan på klacken och gick ut ur rummet =) Det stack nog till i hans hjärta att JAG sa någon om förhållande till honom. Men det skiter jag i. Det får gärna kännas ännu mer. Bara han lämnar mig i fred.

För någon dags en så skickade jag ett mejl till en person. Personen får nog hundra mejl. Men just jag fick ett positivt svar. Hmm vet ju egentligen inte varför jag skrev. men något gjorde ju mig nyfiken. Avståndet är ju inte det bästa. Men jag tänker inte dra nå förutfattat om det hela. Men lite skoj e det allt. En i mängden att bli utvald. Det hör ju inte till vardagen. Men det visar sig...

Nu blir det natti natt. Hoppas bara på att jag känner mig bättre i  morgon.

Lördag ännu en gång

Helg på helg på helg. Fördelen för mig med helg det är att jag slipper kliva upp och skicka barn till skolan. Det negativa är ju att det oftast inte finns så mycket att göra. Dagarna går ut på att få dagen att gå så att jag får gå och sova. Inte direkt normalt, men är man utan någon att mysa med så blir det lätt så. Och tyvärr så kan jag ju inte direkt påstå att mina barn gillar dessa helger heller. Men någongång blir det väl ändring hoppas jag.

Denna helg har iof varit rätt olik eftersom lilleman va på kalas igår halv fem till halv sju. Och dagen bjöd på rally och sedan ett kalas klockan två. Och vi blev kvar ända till sju nästan. Så nu har vi nyss ätit och det blir väl nå halvmys med melodifestivalen.

Jag gillar inte denna trista ensamhet. Jag vill inte ens va hemma. Men som sagt eftermiddagen har bestått av en massa skitsnack med gott sällskap. Skänkte bort en hel säck med kläder, känns skönt att bli av med lite så slipper jag bekymra mig vad jag ska göra med skiten. Har även satt ut en massa barnsaker på blocket idag. Vill bli av med allt och så klart få in lite pengar.

Nu blir det mysstassen på sen liiite choklad och tv.

RSS 2.0