Lång lördag

Äntligen har poolen fått sig sin årliga tömning och rengöring. Skulle ha gjort massa mer ute, men jag hamnade framför datorn och kikade på filmen Jägarna. Lilleman är gnällig som vanligt. Lilltösen tulta omkring och leta nappen. Sen körde jag lilleman till morfar vid fem igen. Han var där i morse och jaga med morfar. Men så fort han kommer hem så ska det bara gnällas. Och det är inte så att han är understimulerad när han är är med morfar. Men det ska väl gnällas på mig lite bara ändå.

Dotra och stora grabben har varit ute hela dagen. Hem och ätit bara. Lilleman blir kvar hos morfar inatt, så då får mina öron vila lite. Hemskt å säga att det är skönt. Men en kväll i veckan borde jag väl få unna mina öron.

Va iväg på akupunktur i fredags och fick även koppnings-massage. Riktigt skönt va det. Köpte multivitamin med krom som ska räcka i två månader.

Men shit va urless jag är på att va utan karl. Så himla tråkigt att göra allt ensam. Inte ha någon att prata med. Inte ha någon att skratta och gråta med. Inte ha någon att krama om. Jag vill så gärna att träffa den rätte. Men den som väntar på nå gott heter det ju. Men hur länge ska jag orka vänta???

Snart sovdags iaf. Då ska jag drömma mig bort och suga i mig lite kärleksenergi. Då kan jag klara mig ett liiitet tag till.   

Nio år sedan

Grattis till dotra idag, hela nio år. Tiden går fort, snart består barnaskaran av hormonstinna tonåringar "hjälp" ha ha. Hon är helnöjd med sin dag! Och pricken över i:et var att hon fick en Onepice dräkt av mormor och morfar. Ja, som vanligt var det ju jag som inhandlat den. Men kul att hon blev så nöjd över en present från dom :) Va mig fick hon dragkjeds-örhängen, gymnastikkläder, block och pennor, klistermärken i massor, två tröjor, ett par jeans, ihopfälla barr hårborste, häst-skötar-saker, trosor, hårband och sökert något mer. Men det var sånt hon önskade sig, så hon kan inte annat än vara nöjd. Av sin pappa fick hon karaoke microfoner och 200kr. Av farmor och farfar fick hon en skjorta och linne, klänning och 200kr. Av min bror med familj fick hon 300kr. Så det gav ju lite klirr i hennes kassa. Dom tävlar ju om vem som har mest pengar här hemma.

Den som leder ligan i klirr i kassan är stora grabben. Han har fått 5900kr av trygg hansa för ett ärr som han har på ena öginbrynet. Inte illa det. Men självklart blev han snål när jag sa att han kunde köpa en BMX nu då eller platt tv. Men nä han skulle minnsan spara pengar nu. Han har ju en halv moppe betald iaf om han sparar.

Firade iaf dotra inne hos farmor med pappa deras. Medan dom umgicks så åkte jag på loppis. Hittade en liten BRIO tax 20kr, vantar, 20kr, allväderbyxa 20kr, dörrspärrar 5kr och ett par Viking goretex skor 75kr. Allt detta till lilltösen för 140kr. Det var hur mycket kläder som helst men mycket skit. Fattar inte hur folk tänker då de lämnar in kläder. Ett par trasiga täckkbyxor 40kr eller ett par POP byxor 200kr. Tycker jag är för dyrt och onädigt att lägga ut trasiga kläder.

Sen blev det firande hemma med min bror och två av hans barn, mamma och pappa. Hade gärna gått på festen ikväll. Men blev inte tillfrågad :P Vägrar bjuda in mig själv igen. Men, men det går fler tåg. Skönt att slippa vakan bakfull i morgon iaf. Rätt åt alla andra ha ha ha=)

Nä nu dags att börja göra kväller. Lilltösen sover sen över en timme sen. Och jag vill att det ska bli vardag igen. Så dags att natta barn och få helgen överstökad.

RSS 2.0