Lång dag igen

Sovmorgon i morse, så skönt att skolan är stängd ibland. Körde lilleman till dagis strax före nio. Storagrabben cykla till Junis innan jag och dotra åkte till storstan för ett besök på BUP. Hon blev inte direkt glad över att missa Junis. Men att skjuta upp BUP innebär sist i kön och en månads väntetid igen.

Mötet gick bra. En smått kufisk yngre psykolog tant, som va som en psykolog brukar vara. Och en behandlingsassistent som jag träffat förut med äldsta grabben. Tog ca en timme och de höll med mig om att det troligaste är Selektiv mutism som dotra har. Så får vi en diagnos så kanske kommunen sätter in lite bättre resurser på skolan. HAr ju tagit tre år att ens få en remiss till BUP. Helst sanslöst att en unge ska få lida och gå runt i det tysta så länge innan dom tog mig på allvar. Idioti är det enda rätta ordet.

Efter det så var vi och åt mat på MAX pluss en varsin glass. Sen åkte vi hem. Jag var rejält trött tills jag kom hem. Hämta lilleman på en gång sen hem och satte mig vid datorn. Prata med bästa tanten som har sitt första BF datum i morgon=) Så vi får väl se om det händer nå. Helt otroligt att vi lyckats få så IQ befriade svägerskor båda två! *suck* Vi får nått att diskutera iaf. Men de två kan bli ett ganska övermättat ämne. *suck* ännu en gång.

Har letat efter information till Pedagogiskt ledarskap redovisningen. Jag och en i samma kurs ska ha om svenskars alkoholvanor och lära ut att göra goda alkoholfria drinkar. Så det kan nog bli både roligt och bra.

I morgon ska jag till kuratorn halv nio och barnmorskan halv tolv. Luckor i mitt schema. Jag lyckas jämt, antingen så får jag luckor eller så dubbelbokar jag eller bokar in på dgar då jag kunnat vara helledeig. Men nu är det som det är. Mötena i morgon ser jag bara som positiva. Engelska prov på kl ett *hatar*

Har hunnit med att damma av lite här. Måste som sagt hålla undan lite med stökandet och lorttvätt mm så att jag kan föda barn med gott samvete och inte tänka på hur det ser ut hemma=) Har ju tre barn som inte vet vad plocka undan är. Men nu banne åker det i soporna som dom vägrar plocka upp.

Kvällsbestyr nu, sen äntligen kväller igen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0