Magsår typ

Känner mig så otroligt stressad fast jag har hur mycket tid som helst att ta det lugnt på. Men jag är ju specialist på att tjoffa ihop allt, så det jag har kunnat göra klart först det spar jag till sista minuten. Jag måste få till min tid och energi på så att jag får mer struktur på allt. För just nu så börjar min mage haverera. Två dagar i rad så har jag haft ont på kvällarna. Och Lilleman han har ju inte varit så go på dagarna och kvällarna, senaste tiden. Igår kom hotet om tomten, nä man ska inte säga att Tomten inte kommer. Men Lilleman får inte bete sig hur illa som helst. Men så klart kommer det även en massa paket i år igen och en tomte dyker nog upp det med.

 natt har Lilltösen sovit hela natten och självklart så väckte då en av katterna mig!!! Lite trött jag blir! Så klockan 03.40 så började jag fundera på julklappar, räkningar, mat, övriga utgiftrer. Men som vanligt så va det onödigt. Räkna ihop det nu i kväll och jag klarar mig ännu en gång. Men självklart så ska man ändå börja oroa sig. I januari så kommer jag känna att jag har mycket pengar, för då är det inte nå extra utgifter. (Än så länge)

Just nu så måste jag hålla mig flytande utan knappt nå pengar. Men det går det med. Finns alltid mat hemma. Och sen behöver man inte handla en massa onödigt varenda gång man går på affären.

Har endel att fixa inna jul. det största projektet är att städa Lillemans rum! Det går inte att leka på hans sida. Så nu börjar leksakerna komma ner hit och jag lägger dem i trappen. Lilltösen har ju börjat vara på golvet och snurra omkring så det måste vara på nedervånigens golv. Och helst överallt. Men barnen måste ju få leka. Ska införskaffa lite grindar så jag kan stänga av in till barnens nya rum. Men det får bli efter jul. (Och där kom januaris första extra utgift)

Ska eventuellt börja studera till våren. Fast bara nån enstaka kurs. Bla mina sista 20p av engelska. Och eventuellt 50p i rättskunskap. Men få se vad det finns att välja på. Vill även börja träna så jag hoppas jag hittar en barnvakt som kan ställa upp två-tre ggr i veckan. Men det är ett problem att ta upp efter nyår.

Dax att kolla tv och sova. Nya friska tag i morgon.











Kommentarer
Postat av: Josefine - mamma till Hugo

Hej!

Just nu pågår det två tävlingar i min blogg, delta gärna! Kommer även upp två nya inom en vecka!

2010-12-10 @ 21:00:52
URL: http://joosefinea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0