Idiot

Ja ha, så har man fått sms från barnens pappa om att jag skulle komma med papper om att han skulle skriva över hela vårdnaden på mig. Ja han är väl skit rädd nu när jag har fått tummen ur och stämt honom på vårdnaden. Och han förstår väl att det är svårare att få tillbaka vårdnaden om det är utdömt i tingsrätten. Men som sagt jag har redan skickat stämningsansökan och betalat in 450kr för själva handläggningen. Och jag är ganska säker på att jag kommer att få ensamvårdnad.

Igår så lät det så stort att han verkligen skulle fixa detta med behandling mm men idag eller redan igår kväll så börja det komma sms om att jag skulle få hela vårdaden så jag kunde börja mitt nya liv. ja ha där står jag och kliar mig i huvudet och undrar vad det är för nytt liv jag ska börja bara för att jag får hela vårdnaden...? Han tror ju som sagt att jag inte får/kan släppa in någon karl här om han fortfarande har vårdnaden. Han har typ IQ lika med noll i den frågan. Jag får göra precis vad jag vill hur än vårdnaden ser ut. Förutom åka utomlands utan hans tillåtelse, flytta till annan stad/kommun, välja skola eller sjukvård utan hans tillstånd. Men dessa saker har han inte lagt sig i under alla år iaf och jag har fixat allt med skola och sjukvård nu ändå.

Så ringer han nu ikväll och säger att han nyss varit och sålt 3 gram amfetamin och tjänat 300kr. Och han vill ha kvar vårdnaden!!! Man kan ju undra vilken planet han kommer ifrån. Jag förstår inte ens vad han vill få ut av att berätta detta för mig?!?! Vill han få mig arg? Eller vill han ha riktig strid om vårdnaden och se hur långt han kan gå med vårdnaden med det han berättar för mig? Han sa iaf att med den information jag fått av honom inte gäller, så länge jag inte spelar in. Hmm sen sitter hans äldsta vän och berättar att han BARA druckigt whisky idag! Ja ha, det är väl ett missbruk det med!?! Och hur många gånger ska han behöva höra att han inte får prata med barnen påverkad! Jag ringer inte hem från en fest när jag druckigt. För jag vet att barnen blir orolig. Nog med idioter nu.

Har haft en vild bebis i magen idag. Kan ju ha att göra med att jag somna tidigt igår, helt död va jag. Sen när jag åkte till skolan så kändes det som att jag hade lite sammandragningar. Satt iaf kvar i bilen och väntade en stund. Kan ha varit halsbrännan som ställde till det med. Men nu är det lungt. Lång dag i skolan och ett studiebesök hos polisen. Fixat med pappa i nya sovrummet, i morgon flyttar jag upp. Och jag får tv i sovrummet! Woho! Har jag nog aldrig haft. Iof äger jag varken dosa till boxer eller tv:n. Men det är värt det.

Kvällsbestyr, sen sova. Kort dag med engelska prov i morgon bitti. Så lite  pluggande till det blir det med.



Vecka 29 idag

Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 21 jun 2010
Du har 83 dagar kvar till beräknad förlossning

Tiden rullar på, än dock lite sakta. Men jag är snart i v 30 och då är det bara tio veckor kvar. Va till barnmorskan idag. Och hör och häpna, barnens pappa kom fast klockan bara va halv nio. Inte för att det spelar mig någon roll om han är med eller inte. Men det fick honom kanske att tänka till liiite. Han var då skakis i hela kroppen efteråt sa han. Jag lyssna inte så noga.

Hjärtljuden va 133 har jag för mig, förra gången va de 143. Huvudet ligger nedåt, men det kan ju vändas många gånger. Men nu vet jag hur jag kan känna om huvudet ligger nedåt iaf. Magen låg över kurvan. Jag hoppas det tyder på att jag får på första BF datumet, alltså 16/6-10. Men det visar sig, jag ska fråga det den 30/4 när jag ska på placentakontroll, om dom kan kolla BF en gång till. Plus könet med. Jag vägrar gå oviss och tro att det är en tjej och sen visar det sig att det är en pojke. Men egentligen spelar inte könet nån roll, men u när jag "nästan" vet så vill jag ju veta så jag hinner ställa om mig.

Har haft matte prov idag, kändes smått förvirrande då jag trodde jag kunde först sen när jag väl satt där så låste det sig igen. Jag håller tummarna nu. Hittade en utbildning som jag verkligen vill gå. Men den är i höst i storstan, fast allt går att lösa bara man vill. Tror jag ska söka den iaf. Sen visar det sig om jag kommer orka gå den. Det är ju bara en termin. Och det är stor chans till jobb.

Nu blir det till att fixa lite mer i mitt nya sovrum. Ev ringa min bror om hjälp med sängen. Hmm men vet inte om jag är redo att sova där inatt;)



85 dagar

Idag är det 85 dagar kvar till förlossningen MAX hoppas jag. 75 dagar hade varit perfekt, men tyvärr så får man ju inte bestämma allt här i livet. Och inget har ju gått enligt planerna hit tills! Ödet styr mitt liv, nå annat svar har jag inte på allt som sker.

Stora grabbens födelsedag blev en lyckad dag. Han fick 200kr av farmor och farfar och 300kr och en godis burk av min bror med familj. Ett oväntat besök kom vid ett så han fick en slant av henne med. Så nu är gossen rikare än mig.

Barnens pappa dör så klart inte upp. IDIOT! Fast jag saknade då honom inte. Fast jag var ju inte med till farmor och farfar heller. Va ner på loppisen på kyrkan. Hittade några plagg för 5kr styck. Sen så köpte jag babyvakten som jag köpt genom blocket. Blir utmärkt till sommaren om bebisen sover ute i vagnen eller uppe i sovrummet.

Dagen har varit hel konstig då jag kom på kl tio att klockan redan va elva. Men iof så blev ju turen till köpcentra tidigarelagd. Ner med lilleman till morfar sen åkte jag och de två stora och fixade simkortet till mobilen och hämtade babyboxen. Grymt besviken över innehållet. Mycket sämre än de tre andra boxarna. Men det är ju gratis iaf=)

Har målat och tapetserat i sovrummet idag med. Lilleman har under tiden strött ut chips och godis i hela tv-rummet och klippt sitt eget hår!!! Ingen av de andra har klippt sitt hår förut, inte i den tjusiga frilla han nu bär iaf. Men det får va så. Min bror svarade inte så det blev ingen hårtrimmer idag. Han har varit helt omöjlig hur länge som helst nu. Det måste va den långa vintern. Ungarna behöver ut på grönbete nu!

I morgon blir det bara va hemma, ska fixa det sista i sovrummet så jag hoppas flytten upp blir före helgen. Kommer ju få sova utan säng tills benen är målade, men det kan jag överleva. Sen blir det sätta upp fyra vårder tapet i hallen utanför sovrummet. Och bort med soffan och upp med ett skrivbord. Ska bli skönt när det är klart.

Nu blir det försöka lägga barn börja med busungen lilleman. Sen kanske det blir nått bra på tv. Kanske ett bad blir det med.


Mitt nyförvärv
 


Grabbens första egna mobil


10 år!

Idag är det 10 år sedan äldsta grabben kom till världen<3. Det var en solig mars morgon kl 06.32 och snöfritt i stort sett. Idag är det en ruggig morgon med fortfarande massor av snö *suck*. En av de tre bästa dagarna i mitt liv! Och helt oförglömlig! 

Jag vaknade kvart över sex i morse, på soffan så klart. Så jag smög till sängen höll precis på soma om, då kommer grabben och vill ha paket. Så det va bara att kliva upp. Han va alldelens skakig. Han har längtat efter denna dag i två år, då han önskade en mobil men viste att det skulle bli en tio års present. 

Han har fått en mobil så klart, en sådan han önskade, en liten mp3, cd-bok, tre filmer, en huvtröja, vårjacka, byxor och två afficher. Tror det var allt. För en gångs skull har jag strött ut present utgifterna, så det enda jag köpt på denna lön är mobilen, fast den var ju så klart dyras. Men pappa och mamma är med på den med. Dom kommer med ett xbox spel och en t-shirt som jag hade köpt billigt. För jag tyckte ju ändå att dom inte kunde komma tomhänta. Jag hoppas han blir glad för det med.

Farmor och farfar ska vi till sen dom hade inte hunnit köpt nå! Jag blir galen på dom. Iof har dom hållit på flytta tillbaka till sin gamla lägenhet. Men igår när jag prata så hade dom åtminstone två timmar på sig till stan stängde. Fast iof blir han ju gladast för pengar om dom inte köpt presentkort på spel. Deras pappa ringde aldrig igår. Och han hade sagt till sina föräldrar att han inte hade nå pengar till present!!! Han är fan helt dum i huvudet. Jag sa faktiskt åt han föräldrar att då får han stå sitt kast och att dom inte skulle/borde köpa nått. För kan han inte köpa en present till sin son som fyller tio så ska han inte ha nån hjälp med det heller. För han har pengar och han har säkert fått ut extra till present, men köpt knark eller dyligt för det. Jävla idiot! Han vet att jag vägrar ta emot saker utan kvitto för mina barn ska inte ha stulna grejer! Få se hur han löser detta. Tycker inte han ska komma om han inte KÖPT något. Men det visar sig då vi kommer till farmor.

Blir lite dusch och frukost nu. Sen blir det stan lämna barnen en stund hos farmor och jag ska åka på loppis=) Ska hämta en babyvakt.     

Skit å!

Ja igår morse eller igår natt kanske det heter, vaknade jag av att jag mådde illa. Förökte somna om men efter att ha vridit på mig i två timmar så kom det oundvikliga, jag lära spy. Fy fan vad jag verkligen hatar det! Min bror kom och körde de två största till skolan och lilleman följde med honom under dagen. Så här låg jag helt utslagen i soffan och vakna och somna om vart annat. Drack cola och blåbärssoppa och förskte undvika så mycket aktivitet det bara gick.

Sen på eftermiddagen/kvällen så var ju lilleman trotsigare än trotsigast. Han gjorde inte så min magkatarr blev bättre direkt! Men som tur va så somnade både stora grabben och lilleman kl åtta. Så jag och dotra tog ett efterlängtat bad i hetvatten sen kröp vi ner i soffan igen.

Vaknade halv sex första gången i morse. Dax att börja ha ner rullgardinen iannan jag lägger mig. Visast är det skönt att vakna av solen men inte den tiden. Somnade om i en timme och magen har kännts skaplig. Tog min losec och en hårdsmörgås och två alvedon. Och allt har stannat kvar. Dax att jag lär mig stressa av. Annars har jag ingen mage kvar snart. Sen att äta lite nyttigare skulle inte skada det heller.

Mår jag som jag gör nu blir det skolan kl tio sen hämta tapeterna. Lilleman vägra gå på dagis. Så just nu e han hemma och surar han ska till dagis halv tio till jag slutar kl tolv. Sen får jag hoppas min bror snart hämtar honom efter det. Vet inte varför han vägrar dagis. Ja tapeterna ja, inte mycket som fattas så kanske jag hinner klart det idag eller imorgon. Beror på hur jag mår så klart. Jag som mådde jätte bra i förrgår så typiskt att det vänder så fort.

Bebisen har då rört sig för fullt ändå. Mer än den brukar och det har ju inte gjort saken bättre, men skönt med livstecken iaf.

Nu blir det soffan igen innan den eventuella skolan.




3 igår 28 i morgon

Ja just så ligger det till=) I går var det den 21 mars och alltså 3 månader på datumet, kvar till bebisen kommer. Och i morgon så går jag in i vecka 28. Tiden börjar rulla på i lite fortare takt nu. Och det märks då det börjar kännas på i skolan med tyvärr. Det rör sig iaf i magen. Verkar inte ha påverkats nå av mitt fall från tv-bänken eller färgen jag andats in när jag målat taket. Så jag litar på min känsla att allt är bra.

Ja mitt nya sovrum börjar ta form. Målade taket en andra gång igår. Drygt som sjutton, men det msåte ju göras. Idag så började jag tapetsera. Det fattades så klart två rullar vit tapet och ynka 18cm bred och 1,40 lång av den mönstrade tapeten! Men det va bara till att ringa runt och en räddande ängel körde till och med rullen till stan från storstan då hon ändå hade vägen förbi när hon skulle hem. Så det blidde mönstrad tapet på gaderobsdörrarna med. Blev riktigt bra faktiskt. I morgon ska jag hämta de två vita rullarna så det blir nog inflyttning till helgen=) Måste bara skruva isär sängen så min bror kan lacka trädetaljerna vit. 

Va in på rusta innan skolan idag. Blev två runda små mattor som jag ska ha nedanför sängen, en 110cm lång ryamatta framför sängen, två fusk orkidéer (som luktar apa kände jag när jag kom hem) och fyra halvbollar i nå grönt. Nya vägguttag blev det med, vägrar ha de fula bruna kvar! Så förutom tapet e det måla insidan av fönster och karm kvar, fodret har jag och dotra målat redan. 

Drömde inatt att jag födde en dotter hemma. Barnens pappa va tydligen "normal" och med. Hmm allt annat vad man kan säja om hur han beter sig egentligen. Han bryr sig inte om att fråga mer ingående hur det är med barnen, han nöjer sig med det svar han får av mig, att barnen inte vill prata med honom. Han skyller på mig att barnen förstår så mycket och vågar prata för sig till honom. Bla vill stora grabben inte att pappa kommer hit på lördag då han fyller, han ville inte ha nå bråk. Men det var det tydligen jag som sagt åt grabben att tycka och säga! Dotra pratade med honom före helgen och tala om att hon inte ville ha med pappa till leksandsommarland i sommar av samma orsak. Men det var ju jag som sagt åt henne att säga det med. Ja visst, jag sa åt henne att jag inte tycker det är en bra ide att han följer med. Men det va hennes beslut att berätta det för honom.

Han ringde vid sju och började psyka. Han tror på fullaste allvar att jag inte får gifta mig så länge vi har gemensam vårdnad. Han är så patetisk! Man kan ju undra vad han har för topp-advokater!?! Tillåt mig små le=) Men jag sa åt honom att nu fick det va nog så nu kommer papperen åka in till tingsrätten i veckan. Han skulle strida med sina topp advokater sa han. "Ja ha" sa jag, "Hur ska du kunna ha barnen boende hos dig om du får hela vårdnaden då?" Men det förstod han inte. För barnen skulle bo hos mig ändå! Ja ha men om han vinner hela vårdnaden så har ju inte jag något att säja till om, så då måste ju barnen bo hos honom. Men hans topp-advokater verkar inte kunna sin sak. Vem fan skulle ge hela vårdnade till en psykiskt sjuk pappa med missbruks problematik!?!? Men det ska bli ett sant nöje och se om han vinner. (Jag vet att det inte finns så stor riks att jag förlorar detta) Skulle så vara fallet så är jag ganska säker på att om inte jag gör nå åt det så kommer nog både soc, familjerätten, överförmyndarnämnden och polisen ha sitt att säga om den saken.

Nu blir det halsbrännetablett, soffan och tv.



Airbag

Idag har jag varit ledig från skolan. Lämnade alla barn kl åtta sen hem och börja måla taket i mitt nya sovrum, drygt som sjutton. Det är ju oljefärg så den är inte direkt hälsosam, men kan man både, dricka lite vin och öka under en hel graviditet så borde dessa ångor inte vara värre för bebisen. Det har då varit full fart i magen och har ju haft fönstren öppenoch hållit på i en halvtimme åt gången.

Vid tio åkte jag till stan. In på ÖB och köpte en shampoo, sköljmedel och sånt. Sen ner på stan och in på apoteket och köpte en massa nyttigheter där. Blev ett par byxor på Lindex åt garbben som snart fyller. Och ICA och köpte mat får jag ju inte glömma. Men det blev dyrt idag, jag måste ha slarvat förra månaden när jag handla, för det fattades så mycket. 

Har sedan fortsatt med måleriet när jag kom hem. Har äntligen blivit färdig med första strykningen. Ska höra om min bror vill hjälpa mig i morgon med andra och sista strykningen. När jag hade två längsgående brädor kvar nu ikväll, så va dotra med, hon höll på med täckplasten och jag stod på en låg bänk. Och jag kände mig lite okoncentrerad när hon stod och drog i plasten. Så jag klev ett steg bakot för jag skulle ner, då ramlar jag såklart ner på golvet! Jag hamnade på rumpan rätt hårt, sen vred jag mig i smärta och hamna på sidan. Dotra blev rätt så rädd. Hon trodde det va hennes fel, men det va det ju såklart inte. Tog en stund innan jag vågade resa mig. Så där låg jag, penseln i ena handen och roller-bädden i den andra och vågade inte röra mig. Men bebisen har rört sig efter det. Så jag kan andas ut.

Det sista dotra sa innan hon somna va "Har bebisen dött nu mamma?" Det höll hon innte och tänkte på i över en timme, stackars liten.

En stor rumpa, är en bra rumpa ibland. Idag så räddade den nog liv, min "lilla" airbag =) 




Flytta ur rummet hos pappa i morgon, men bara min ena bror ska va med, den andra e i tyskland, antar det blir jobb för mig på sista april. Så kul=)

Nu blir det tv och försöka sova och hoppas inget blir knas nu då.

  


Vecka 27

Började med denna blogg igår men irritationen tog över så provar idag istället.

Jag gick in i v 27 igår. Tiden rinner iväg och börjar se ett slut på detta. Har ju "bara" 13 v kvar. Men det känns så fruktansvärt overkligt. Vart kom denna figur ifrån? Hur hamnade den i min mage? Ligger det verkligen nått där? Är det bara gaser? Fattar nog inte riktigt att det ska komma en bebis! Men jag hoppas att jag inte blir dum i huvudet efter förlossningen. För då hoppas jag att människor runt mig reagerar!

Har iaf börjat rusta=) Jag och dotra rev ner formel 1 borden och sen har jag börjat slipa tapet kanterna. Idag har det inte blivit nå gjort där för har haft skola sen elva fram till halv fem. Sen laga två olika sorters mat, gjort läsläxa med dotra och pratat med en vän och barnens pappa ringde. Vi bråkade inte!!! Iaf inte högljutt=) Men jag bet mig i läppen för att undvika. 

I morgon blir det BUP med stora grabben sen hämtar min bror honom i stan sen ska jag till skolan. Efter det så ska jag försöka komma ihåg att hämta tapeterna som jag glömde hämta idag. Ska även köpa lite penslar så jag kan börja måla taket. För det lär ju inte dyka upp nån frivillig att hjälpa mig iaf. Men fan vad skönt det ska bli att flytta upp. Trodde inte jag skulle va positiv till det men det känns riktigt bra. Och äntligen kankse barnen kommer sova i sina rum. Iaf de två mindre. Och kommer att kunna ha tv på rummet, ja om min bror fixar antenn kabeln som han råka klippa förra våren! Och det blir till att köpa tv t sovrummet med. 30 års present kanske=)

Nu är det dax att slänga sig i soffan. Ny dag med nya tag i morgon.

Psst...tjänade 1069kr igår;)


 

 


Söndag igen

Veckorna går fort. Men dagen idag verkar aldrig ta slut! Lilleman väckte mig 06,40 i morse *suck*. Fast jag somnade före tio igår och i fredags före nio så jag va ju inte lika tött som jag brukar. Så kl sju i morse efter att försökt somna om, så klev jag upp och satte mig vid datan. Sen blev det frukost och datan sen igen. Plocj´kade lite och märkte upp lite mer kläder som ska säljas på loppisen i april. Jag skäms nästan över hur mycket kläder jag har spart efter barnen. Men jag har ju inte haft mage att slänga eller ge bort de. Har sålt lite av dotras kläder förut men så drygt och skicka med post mm.

Klockan halv elva bar det av till barnens farmor med de två små, storebror va lite halvhängig. Så där tillbringade dom förmiddagen fram till två. Jag va på loppisen, träffade en gammal jobbarkompis. Men inga fynd gjordes idag. Räckte med det som blev i går=) En kudde 20kr, Tummen mjukis + prinsessa + Julia mjuk docka för 20 kr. Så 40 kr för nått som egentligen kostar 159kr för kudden, 149kr Julia docka, Tummen 69kr och prinsessan, så det va det värt =) Alltid kul att handla iaf när det inte kostar så mycket;)

Nu är det kvällsfika och bada barn. LOGOS-test i morgon.   



100 dagar kvar!


Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 21 jun 2010
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.



Helt otroligt nu kan jag börja räkna två siffrigt, ja i morgon då=) Men det känns så skönt att ännu paserat ett delmål, kan man nästan säga. Det rör sig som sjutton i magen och nästäppan är lite bättre, så intaget av nässpray har minskats ner. Typ de flesta kläder jag har sitter för tajt. Så nu får verkligen våren snabba på. Vill slippa tjockjacka och tjocktröjor nu. Kommer knappt i och ur bilen nå mer. Och värre kommer det ju att bli. Men det är ju ett friskhets tecken med. Jag och bebisen växer som vi ska=) 

Har huvudet fullt av planer. Hmm som vanligt då iof. Men jag ska bara få hit en målare som målar lite tak, fönster och trapp så kan jag sätta min plan till verket. Jag ska flytta lilleman in till dotra, som sedan ska få en vägg emellan sig och en varsin egen färg på mittenväggen men enhetligt på resten av väggarna i båda rummen. Jag flyttar in i lillemansrum och sätter upp ljusa tapeter med fond eller enhetligt samma i hela rummet. Hallen uppe blir data hörna och läshörna. Stora grabben ska ha kvar sitt rum nere och få gråa tapeter med en mörkare fond. Så det blir nog bara bra. Bara det dyker upp en målare nån gång!!! Tapeterna sätter jag själv. Visst ja trappen ska slipas den med och tror jag bestämt mig för helvit trapp... Bara måleriet komme igång så går det ju fort. Men när jag är låst vid det så fungerar det ju inte. Sen så ska ju även tvrummet målas i samma veva. Och även där så fixar jag tapeten men då med hjälp av mín bror tror jag =)

Så bara å invänta målaren så kanske jag äntligen får till det här hemma. Och går allt enligt planerna så får jag rummet uppe. Konstigt men skönt att slippa allt spring i mitt sovrum. Och mitt nuvarande sovrum kommer återgå till vad det en gång varit syrum och kontor.


Tungt och konstigt

Har haft jordens press på mig för att genomföra argumentationen. Och nu är den äntligen klar med ett VG på den. Känns skönt, men så konstigt på nå vis. Jag hade ett jätte starkt ämne och starka bilder, den enda killen som va med han höll för ögonen när bilderna på det sarjade könsorganet visades. Han mådde riktigt illa av dem:) HAn e så stört skön och go den killen. Mogen för sin ålder på 25 år. Och han hade en jätte bra argumentation. Jag hade inte förväntat mig nå högre betyg än G men ändå har jag denna olustkänsla. Sen känns det som att VG fick jag för att läraren också står för samma åsikt som mig. Men nu är den över. Kan lägga min energi på annat ett tag. Typ resten av alla inlämningsuppgifter och prov!

Läste en blogg i morse som fick mig att sätta frukosten i halsen! En vän till mig ska skiljas. Och glad e dom för det. Lite komiskt så där men ja det blir nog bra. Dom har nog varit det mest omaka par som jag känt, men ändå så lika. Fast dom har nog forma varandra så. Men nu blir de egna individer igen och kanske återkommer de två glada och spralliga människor de en gång var. Men det är nog herrn som har förändrats mest sen jag lärde känna honom för tolv år sedan. Lycka till! 

Ja annars rullar det på. Hade en jätte skum dröm i natt om att barnens pappa kom påverkad till mina föräldrar och började spruta tok mycket vatten upp på deras höskulle i ladan och att hela ladan sedan rasade. Det första jag sa när jag såg förödelsen att det var så typiskt honom=) Ha ha men som sagt det stämmer ju att han alltid klantar till det. Nu försöker han skylla på alla och framför allt hans godeman, att han har så struligt med ekonomin. Men va sjutton, det är ju han själv som strulat till allt för sig. Men enkelt att skylla på andra. I går hade han tydligen varit på soc och på måndag så får han svar om han ska åka iväg på behandling eller inte. Vi har inte pratat nå sedan innebandyn, så jag vet inte så mycket vad som händer. Skönt faktiskt, då kan jag fokusera på mig och barnen.

Vill sova nu och vakna till sommaren. Sen vill jag slippa denna jävla ångest över att alla måste komentera och försöka låta rolig över min situation. Senast iadg så kom en kille som har barn på dagis och frågade när jag ska sluta? Alltså han menade så klart skaffa barn. Mitt svar belv att det bara kom. Ja visst sa han då. Men va fan jag kunde inte styra och jag vägra göra en abort för att tiden inte passa, jag riskerade att bli själv (viste inte det innan då) bla bla bla bla. Jag skäms redan som det är. Och märker att jag drar mig tillbaka mer och mer. Och det jag har märk är att det inte spelar någon roll vilka val jag gör i livet, så står jag ändå helt själv! Vad är det som är så himla fel på mig? Jag blir galen. Jag har alltid lyssnat på alla andra förut under alla år, vad gäller killar umgänge mm men inte fan var det bättre då heller. Vem ska bli nöjd och när kan jag bara få vara jag och bli omtyckt och förlåten??? Men jag måste nog inse att mitt liv kommer se ut så här. Och att ensamheten tydligen är mitt kall. Jag som hatar ensamhet. Jag vill dela mitt liv och tankar med någon. Inte bara ut så här i tomma intet. JAg vill ha gensvar och positivitet. Jag vill skratta och dela glädje och åsikter. Jág vill inte bara ha en monolog hela tiden. Men jag ser inget slut på det heller. Och ja visst jag har barnen. Men jag behöver vänner att prata skit med och skratta med shoppa med och allt vad vänskap hör till. Jag vill inte känna mig oönskad. Jag hoppas det vänder.

 



Våren är här!

Äntligen droppar det från taken. Och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Lite slaskigt bara men det är ju övergående. Men jag ser en ljusning på denna långa vinter. Även om den nu har varit bra så börjar denna snö och kyla vara lite väl mycket nu faktiskt. Men man vet ju inte när det kommer sån här bra vinter igen. Men nu är den förhoppningsvis slut med snöandet.

Klarade inte matteprovet! Men jag har en sån bra lärare så han ska greja ett prov på det jag missade och han skrev dessutom ner några tal som jag kan träna på. Så nästa tisdag blir det prov igen och jag kan förhoppningsvis gå vidare till nästa kapitell. I morgon har jag svenska argumentation. Jag valde "Förbjud manligomskärelse på barn". Så jag hoppas det går bra. Men blir bara mer å mer irriterad ju mer jag läser om det.

Sen blidde det lite shopping efter skolan idag. Var ju konkurs rea på lekskasaffären. Så det blev ett täcke till spjälsäng 100kr kostade 249kr annars. Sen simdyna och affisher sammanlagt blev det 240 kr så det var ju överkommligt=) Va in på Coop en sväng där hade dom Heffaklumpen kläder, mest till flicka, med 75% rabbat! Så två pyjamaser och en body för 70 kr. Så det var billigt tycker jag. Blidde även en Starwars hood-jacka till stora grabben, då han fyller år snart. Lite onödig shopping. Men hade det inte varit rea så hade jag aldrig handlat det. Blev en kycklingsallad till lunch och inte en gnutta godis har det blivit idag=) Måste försöka låta bli att äta så mycket godis, jag äter för att fördriva tid, så typiskt mig när jag känner mig ensam :(

Nu blir det lite kvällfika då jag hoppade middagen. Sen tv bla Fuskbyggarna och sen sova.



Ja ha

Igår skrev jag en blogg sen försvann den bara. Så typiskt.

Men nu är jag på bättringsväg. Hade drabbats av nå magvirus igår. Och toan va en välbesökt plats. Jag skulle aldrig ha sagt att jag ville få igång magen. För det jag yttrar mig om händer inom ett dygn. Och denna gång va det inte positivt. 

Är i v 26 idag och har endast 104 dagar kvar. Så snart har jag paserat 100 dagars strecket =) Och barnen längtar efter sitt syskon. Det känns så skönt! Jag längtar jag också. Känns som jag är i en fas där det är overkligt. Sen en längtan att få dela livet med någon. Jag tänker inte ens tanken på barnens pappa ALDRIG IGEN! Men måste få säga att det kommer ju nå väldigt fint ur det sumpiga försöket till en återförening. Och dock var det ju inte mitt fel att det inte fungera. Men jag få se framåt och vara lycklig med mina barn. Och det klarar jag bra själv.

Hmm behöver en spjälsäng iof inte bråttom men jag börjar bli så fet att jag kommer inte orka så mycket sen och knappast om jag ska gå upp ännu mer i vikt. Sen skötbord, vill ju ha ett som går att ha på golvet i badrummet. Och en ställning till baljan. Vet hur jobbigt det är att bubba på denna balja fylld med vatten och in på köksbordet eller tv-rummet. Så en ställning är ett måste. Och det gör det lättare för mig nu när jag är själv. Sen tror jag det mesta är fixat, eller jag har det andra sen förut. Måste köpa mig ett tunt sommar täcke till spjälsängen och en ny kudde bara. Och laga spjälskyddet. Men skolan tar ju all tid och pengarna äts upp av mat. 

Köpa ny byrå med massa lådor och sälja skötbordsbyrån funderar jag på. Fröken fräken är inte intresserad av den? 

Nu blir det till att byta plats med lilleman. Han är hemma med mig idag och mina öron blöder av hans tjat =) Men glad att han kan prata och gör det rent iaf. Go gubben!





  
Tunt sommartäcke och genomsydd kudde för att hålla formen, från Rätt start


Så irriterad

Ja dagen har gått i irritationens tecken. Började den med en ner kissad säng kl halv sex i morse! Blev till att bada lilleman som inte alls ville bada! Och sen ville han inte somna om. Som tur va så började Bolibompa precis. Så han har ju varit jätte go å snäll idag...eller inte! *grr* Jag klev upp halv åtta. Hade gärna fått sovit non stop från det jag la mig till halv nio men nä hä. Det är ju typ lyxvara i en barn familj. Men jag behöver det nu. Jag behöver nog ta lite järntabletter med. Mina nerver e inte på topp. Men tar jag järnet så blir jag förstoppad och får halsbränna så då blir jag irriterad på det, tills jag kommer på att jag måste försöka gå på toa, som då kan ta en hel dag! Måste komma på nå annat som funkar mot lågt järn värde. Sen den här jävla nästäppan. Blir galen, för märker jag inte direkt att jag måste ha nässpray, så går jag och är irriterad tills jag fattar att det är för att jag inte får riktigt med luft. Så så ser mina dagar ut.

Jag och dotra var på den ya loppisen idag. Hittade en svart babysitter för 75 kr och en sovpåse för 20 och en klänning 30 kr. Dotra fick en porslinskatt och en glittrig nessesär. Så det blir nog en sväng nästa lördag med. Och säkerligen nån mer gång då det är olika säljare varje lör och sön.

Blev riktigt illsk på lilleman idag. Hade lagt ut bebisens kläder på sängen och skulle fota (fick ju lite inspiration=) ) Då så hoppar han i sängen över alla kläder så de hamnar huller om buller. Lyfte ner honom och sa (skrek tillslut) åt honom att lägga av. Men nä ä då han gav sig inte. JA, jag vet att det är uppmärksamhet han vill ha. Men en liten grej kan jag väl kunna få genomföra? Jag känner mig inte så värst engagerad just nu. Behöver få tillbaka energin. Och oftast hamnar jag vid datorn och det gör bara saken värre att glo runt här. Jag behöver aktiveras och stimuleras och jag behöver träffa folk! Sen oroar jag för redovisningen som är på torsdag, jag har inte ens börjat. Jag behöver semester!!! Nu är iaf alla barn ute. Så jag ska väl försöka gö nå vettigt.

Barnens pappa har inte hört av sig sen i fredags vid sju. Jag var inte direkt trevlig, men inte otrevlig heller. Jag har sagt åt honom att jag har inge intresse av att prata med honom förens det finns nå konkret från soc att han verkligen kommer att åka iväg. Men just nu har jag en kuslig känslig.

Plikten kallar.



Lördag igen

Var super trött igår så jag somnade vid kvart i nio på soffan. Vaknade halv tio då ville dotra att vi skulle lägga oss i sängen. Så jag somnade om ganska så fort. Vi hade ju haft mys-fredag, med fruktsallad och chips mm. Så jag kände mig smått övergäst. Vaknade åtta sen var det bara å städa, som vanligt, har ju en minsting som har förmåga att grisa ner så förbannat! Men har inte städat allt än.

Har varit till stan och handlat semesterkläder med mamma och dotra fick en klänning hon med. JAg hade ju lovat att hon skulle få nå. Så hon valde helt själv. Körde henne sedan till dans sen hem och här sitter jag typ=) Ska väl ta tag i resten här. Töttnade lite igår morse då en jävla dunkudde gått sönder i tvättmaskinen. Så i två timmar höll jag på sanera maskinen igår och i morse var det stop än. Ska väl gå ner och kika på det igen.

Blir galen på en viss person som absolut måste skrika ut min graviditet över hela skolan! Hon kan väl för fan skaffa egna barn om hon tycker om att diskutera det. Och hon frågar allt! Jag blir galen. Jag vill inte ha något med den där människan att göra. För hon är så överdriven. Och inte fattar hon vinken heller när jag är spydig emot henne. Jag vill verkligen inte diskutera detta med henne. Och inte framför alla andra! Okej när man sitter med en person eller några i matsalen. Men inte uppe i klassrummet eller i koridorerna. Pantad det är vad on är. *urk* Eller hon kanske är avis, som hon sa. Hon har ju typ siktat på sina jävla ätstörningar hela livet. (ja jag vet, det är väl inget hon kan styra) Men skaffa då en egen unge. Men jag tvivlar på förmågan att det skulle funka. Nog om det.

Nu blir det till att elda och sen städa lite. Ska börja förbereda kvällsmaten snart med. Tacos blir idag tror jag.





 


Segt och dystert

Upp tidigt i morse. Klantigt av mig att boka in två tidiga besök denna vecka då det är sportlov. Vet inte hur jag tänkte. Men nu är det gjort iaf och i morgon får jag sovmorgon, ja typ en kvart iaf. Har ju morgonpigga barn så fort det är lite ledigt. Hade bara engelska idag. Så jag åkte till storstan och kollade lite. Köpte mig lite mat på Mc Donalds. Skönt faktiskt att åka iväg själv och slippa ta hänsyn till vad någon annan villl titta på. Men det är ju lite trist att åka iväg själv med. Engelskan va super seg. Jag får huvudvärk så fort jag sätter mig ner på de lektionerna. Och lika så med matten, måste kolla om jag fick godkänt på mitt förtsta prov så jag kan gå vidare i den boken.

Har väl inte gjort så mycket annat idag. Plockat liiite och tvättat en maskin. Städat lite i pannrummet. Dotra tjatar om att vi ska vika tvätten som är i tvättstugan, men lusten har liksom inte infunnits sig än. Men jag måste ta tag i det snart nog. Drygt att rota i värsta tvätthögen varenda morgon. Kanske orkar mer då den här jävla snön försvinner! Nu vill jag ha härlig vår, då man kan ta av sig jackan och sitta ute och mysa i vårsolen. Jag hoppas det inte dröjer allt för länge! Jag lovar att jag kommer stå och hacka bort isen på min parkering då det blir varmare. För på min gård på den sidan finns inge sol. Så jag har alltid vinter mycket längre än mina grannar:(

Ska väl börja med lite kvällsmat så man får slå sig ner i soffan för kvällen. Ska ev försöka ta tag i routern och försöka installera trådlöst. Men vi får se...

Just nu känns allt så seeegt och jag vill bara va helt själv. Men svårt med tre barn.



Vecka 25 (v 24+0)

Vecka 25 då, 15 veckor kvar. Barnmorskan idag och allt såg bra ut. Har gått upp 10 kilo!!! Men det är ju ett sundhetstecken. Hjärtljuden var 142 slag, det tyder ju på en flicka iaf;). Barnmorska sa att jag kunde ju fråga när jag ska på UL om hon kunde kika könet igen. Och det hade jag ju redan tänkt på att göra.

Och inte dök det någon Pappa upp heller. Jag kände mig skit orolig att han skulle göra det. Men inte ett mess på hela dagen, riktigt skönt faktiskt! Vi pratade väldigt mycket om situationen och även hon tycker att jag borde ha ensamvårdnad. Och det tycker alla andra med. För eftersom han inte kan se till sitt eget bästa så hur ska han kunna se till barnens?!? Men det fattar han inte! Men egentligen så finns det bara en anledning att skynda på det nu. Och det är att jag ska kunna utnyttja dotras föräldrapenning dagar som finns kvar 40 stycken. Dom är ju låsta på honom. Men annars är det sak samma. För jag betsämmer ju över dem redan och flytta ska jag inte göra, har nog aldrig tänkt den tanken heller. Men det fattar inte deras pappa. Han tror att jag ska sticka med barnen! Och gifta mig ha ha ha. Som om ett giftermål skulle göra en annan karl till barnens vårdnadshavare! Han är så patetisk när han sätter igång. Jag ska lägga detta på is tills han mår bättre och kommit ut sin psykos, så fattar han nog att han måste skriva på sen. *Hoppas*

Pratade lite förlossning och planer inför den. Hon är ju liiite konservativ min BM. Då menar jag detta med igångsättning. Jag har ju läst väldigt mycket om det. Och vet att det finns knep på medicinsk väg, att få igång en förlossning utan värkstimulerande dropp, förutsatt att tappen är mjuk. Och jag skulle inte vilja gå igenom en igångsättning från skratch, alltså innan kroppen är redo. För som sagt, det går ju att prova hinnsvepning bla. Men det visar sig i juni. Har iaf en som kan ställa upp och köra mig, ja förutom min egen pappa och bror då. Men känns konstigt om dom skulle lämna av mig. Då kör jag nog hellre själv.

Å Underbara svägerska eller inte alls. Vilken nolla alltså. Jag messa min bror om han kunde komma ut hit helgen den 13-14 för att plocka ur rummet  hos våra föräldrar för att VÅRA barn ska ha nån stans att sova då dom sover där och det är ju våra grejer inte pappas. Har inte fått nå svar av honom. Men idag träffade jag hans tjej. Frågade lite fint om hon kunde fråga min bror om han hade tid att komma. Hon trodde inte att han kunde för hon hade ont i armen!!! Och minstingen måste ju bäras, vad fan han är 1,5 år och har väl egna ben!?! Och det sa jag åt henne med. Jag sa att han kunde väl ta med sig barnen då. Men hon viste inte om han kunde det heller. Sen sa hon att hon skulle jobba. Ja ha sa jag men då lär han ju ta med sig dom. Sen säger hon att det är så svårt att hinna med allt på helgerna! Men vad fan, jag är själv med tre barn och jag hinner med dem och skolan och träffa vänner, om dom har tid;) Och det sa jag åt henne att vad fan jag hinner ju! Då titta hon surt på mig sen blev hon tyst. Jävla mara! Och toffel till bror också! Har iaf skickat ett surt sms till honom.



 




Vilken förmiddag!



Som sagt stora grabben spelade innebandy idag och dom va så duktig, trots att dom förlorade alla tre matcherna så är dom vinnare ändå. Hade ju nån som skulle komma till nio men som kom halv elva med en massa bortförklaringar. Jag fattar inte hur människan orkar! Jag hinner: Väcka tre barn, fixa frukost till dem, duscha, elda, tvätta och lite små fix på en timme! Medans människa som endast har sig själv att hålla reda på inte ens klarar av att komma i tid. För mig kvittade det faltiskt, men han hade ju lovat grabben och sen håller han inte tiden!

Missade första matchen för jag var till doktorn med lilleman. Och hon dumförklarede mig inte, som jag nästan trodde hon skulle göra. Det kändes skönt. Och hon skyllde detta kisser-problem på att det hänt en massa kring honom. Och jo visst, med en pappa som ringer och psykar deras mamma och beter sig illa mot henne när dom är med, så är det ju faktikst inte så konstigt. Det roliga va att när vi kom från doktorn, så frågade inte ens deras pappa hur det gått eller vad dom skulle göra! Det enda han hade huvudet fullt med, det var hur många som skulle kunna vara mina potensiella partners av de karlar som satt på läktaren. Alla kollade ju åt vårat håll! Jag kollade på innebandy jag iaf. Så det var nog nån stackars oskylldig jävel som skulle åka på spö. Ha ha ha. Han är så patetisk jävla nolla. Ja okej, jag vet att det är hans psyke som spökar. Men vad fan borde han inte känna sig för innan han åkte om han skulle klara av detta!?! Sen luktade han fylla! Men han nekade, jo men visst. Det var 30 timmar sedan han drack sist sa han. Mmm tror inte det. Vi har som sagt kört hans alkis farsa och den lukten känner man på fler mils avstånd och dessutom så syns en bakfylla! Så så två och en halv timmes psykning senare så säger den jäveln att han vill följa med till barnmorskan i morgon. Jag svara inget. Men tror han att jag tänker hålla tyst om detta till henne, ja då är han verkligen blåst. Jag ska sätta dit detta betende! För nu jävlar är det nog. Hade det inte varit för att grabben ville och frågade pappan om han skulle med, så hade vi sluppit denna psyk dag. Men eftersom vi har gemensam vårdnad (än så länge) så är jag ju skyldig att informera honom om allt kring barnen. *Suck* Men iaf tillbaka till morgondagen. SÅ jag hoppas nästan att han dyker upp hos BM i morgon. För då jävlar så ska han få skämmas. Jag ska då fan bryta ihop! Ha ha ha. Och jag hoppas att hon gör nått. Hmm vad vet jag inte riktigt än...

Men efter lite Sibylla mat så är vi äntligen hemma! Han frågade om han fick följa med att äta, för stackarn hade ju inte ätit på fler dar! Men nähä jag ljög och sa att vi skulle äta mat hemma. Men skjuts fick han hem,, för då viste jag ju att han inte skulle efter. Sen blev det mat för mig och barnen.

Elda sen vila! Hoppas barnen är lugn bara!







RSS 2.0